~Lina Tipsar~

Hejsan!
Ligger hemma och är sjuk igen vilket inte alls känns så roligt...
Men jag kom på att jag har glömt bort att tipsa er om filmen jag såg på bio förra veckan. Filmen heter Sanctum och den var en riktigt bra film. Jag såg den i 3D vilket gjorde den ännu bättre.
Lite kortfattat om vad den handlar om: Ett dykargäng som håller på att utforska nya vägar i grottor som ligger under ytan. Men självklart så går inte allt som det ska, de tvingas ta sig ut ur grottan genom gångar som ingen människa har varit på förr, med begränsat antal lufttuber.
EN RIKTIG NAGELBITARE! En riktig bra biofilm :-)

22 Februari

Hejsan!
Nu var det ett tag sen igen. Det har varit en släng av sjukan och lite annat.
Men nu är jag här :) Och tillbaka efter en kaosig men rolig dag i Sundsvall med skolan. Vi var på Nolia mässan och bland annat kollade på en förläsning med Blondin Bella :) Passade på att få min bok signerad och att knäppa en fan-bild som jag dock inte blev så nöjd med, haha! Men visar den iaf, lite coolt är det ju ;-P
Nu ska jag kolla på lite Big Brother och sen hoppa ner i säng!
Imorgon blir det kanske utgång med två härliga tjejer :-)
Hejsvejs!
Psst, lova att inte skratta åt mig... ;)

13 Februari

Hejsan.
Det känns som jag har stått i köket hela dagen idag, kul men gansa slut i ryggen nu. Har gjort egna Macarons idag för första gången, gick väl så där. Ser inte så fina ut men smaken var inget att klaga på, Daniel sa "det är väl det som är huvudsaken, att de smakar gott" och ja det är väl sant! :)
Så nu om bara några minuter så ska jag kolla på Solsidan och gosa in mig i min super lata men söta pojkvän! ;)
Pöss

11 Februari

Jag vill bara bjuda på den här fantastiska bilden!
Du är så himla söt Sarah haha.
Fredag, underbart. Vilket betyder myskväll. Hadä bra...

~Lina Tipsar~

Nu har jag äntligen sätt filmen som jag gått och suktat efter ett tag nu. Salt heter filmen och Angelina Jolie har huvudrollen. En riktig kanonfilm! Bra skådespelare (tokgillar Angelina Jolie), alltså ja, hela filmen var skit bra. Spännande och så massor utav action ;)
Så här ni ett tiktigt hett filmtips, ni kommer inte bli besviken :)

8 Februari

Blir så jävla less...

6 Februari

Hej!
Måste säga att kvällen igår var riktigt klockren, fan va kul vi hade! :-P Så jag hoppas verkligen nu Bea och Sarah att vi kör den här kvällen en gång i månaden som vi sa! :-D
Men nu ska jag visa de bilder som jag knäppte under kvällen, lite fler bilder visar jag förhoppningsvis imorgon och lite roliga videoklipp som mina pumor inte alls kommer bli så glada när dom ser ;-P
Nu, återgå till Wallander.

5 Februari

Tjena tjena mitt bena!
Ska snart hämta upp Sarah på stationen sen drar vi till Beafis i Arbrå :-) Ska käka Tacos och tokmysa, senare på kvällen blir det utgång! :)
Ha en trevlig lördagkväll!
ROCK N ROLL...

Godnatt!

Nu ska jag kyssa mig pojkvän godnatt, imorgon väntas jobb och äventyr med fina tjejer ;-)
Hej på er.
(En bild ifrån en härligt sommarfest ifrån 2009 om jag inte minns fel)   :)

4 Februari x2

Har precis kommit hem efter att ha mys grillat i skogen med Daniel :-) Det var riktigt mysigt faktiskt! :-)
Provet som jag hade idag gick skit dåligt, så det sög sten hårt! Men då får jag se till att det blir en kanon fredagkväll istället så jämnar det ut sig lite, haha ;p

4 Februari

Godmorgon godmorgon!
Har precis gjort mig i ordning för dag för veckans sista skoldag vilket idag innebär prov, suck! Ska äta min super goda frukost nu och sen föröka få någon typ av ordning på håret, ser ut som en kvast :-P
Ha en bra dag allihopa! :)

~Lina Tipsar~

Här kommer ett dunder tips till alla som älskar att "skrubba" sig i duschen och som älskar söta dofter! :) Björk & Berries Wild Strawberry Sugar är en underbar scrub med doft utav jordgubb som jag bara ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR! :-D Den är väldigt dryg i konsistensen vilket jag gillar. Huden blir jätte gosig och dessutom så luktar man super gott :) Jag tycker att man luktar sommar :) Det finns att köpa lite överallt, till exempel Åhléns. Den är lite dyr men det är värt vart enda krona. Kostar runt 250:-/burk Hoppas att ni provar den, och är det någon som har provat den vad tyckte ni? :)

3 Februari

Hej! :)
Vill bara meddela att skolan rullar på riktigt bra just nu, känns as skönt. :-) Jätte kul med två nya ämnen som Naturkunskap och Multimedia, två riktigt roliga ämnen. I alla fall än så länge ;)
Från och med i morse så har jag börjat skrivit kost och motionsdagbok så att jag enklare ser vad jag stoppar i mig. Och så på så sett hoppas jag få mer koll och att jag kan ner några kilo. :)
Full motivation på skolan och träning!!!
Nu, plugga till provet imorgon.

RSS 2.0