30 December

Hejsan!
Sitter i min ensamhet och försöker fördriva tiden tills bussen går mot Edsbyn, dvs jobb :-P
Ska nog fixa lite sen frukost och spela lite Sims. Daniel sover som en stock ;)
Hörs ikväll!

Tranan

Tjolahopp tjolahej! :)
Är precis hemkommen ifrån Tranan, Hanna och jag fick för oss att gå dit och fira lite att hon har fått körkort så vi tog med Daniel och åkte dit en sväng :) Det var faktiskt ganska roligt! :)
Nu ska jag sova för imorgon har jag massa att uträtta och sen så jobbar jag på Ica mellan klockan 14.00 till 21.30. KOM OCH KÖP! :-D
Godnatt!

Grattis till körkortet Hanna! :D

Hanna fick körkort idag :-D Så det ska vi fira med en sväng i hennes nya bil :-)
Haha lite roligt att samma dag som Hanna fick körkort skrev jag in mig på körskolan ;P
Har min första körlektion på måndag, spännande :-)
Men nu tutar Hanna utanför, hejsvjens :-D
<3

29 December

Hejsan. Ursäkta om jag har varit lite off på bloggen de senaste dagarna, har jobbat en hel del så det har blivit tidigare mornar och sena kvällar. Men jobbar sista dagen imorgon så efter det kommer jag nog vara lite med aktiv :)

♥ Hit vill jag resa

Ja det finns hur många ställen som helst som jag skulle vilka besöka. Både ställen som jag redan har varit på och ställen som jag inte varit på än. Men förutom alla underbara ställen som jag redan har varit på så skulle jag jätte gärna vilka åka till:

Norge - Har hört att det ska vara så fint där "mycket fint att fotografera"
Egypten
Polen

Det är bara några av alla ställen jag skulle vilka besöka :)

26 December

♥ Något du kanske inte visste om mig
Tjaa vad ska vi avslöja? ;)
Jag lider av tvångstankar "fruktansvärt jobbigt"! Och när jag säger till folk att jag har det så säger dom bara "men lägg av med det då" men seriöst det går verkligen inte ;o jag är fast. för alltid?
Jag vill inte gå in på vad det är för tvångstankar som jag har för det är fan pinsamt och så är det svårt att förklara :-P
Men det har att göra med när jag åker bil ;-)

Nu sitter jag och hoppas på att Angelica ska kunna trotsa vädret och komma till stan så jag kan träffa henne :) Det är ju sånt skit väder ute, urs!
Och jag längtar så mycket efter henne! :-)
Hoppas, hoppas!



Ansiktsmask

Haha var tvungen att lägga ut en bild på mig när masken var på! Ser inte klok ut ;D
Det är i alla fall en ansiktsmask med choklad i så den luktar jätte gott :)
♥ Det här saknar jag.
Jag saknar den tiden ifrån när jag gick i 8:an, utan tvekan! Fan va roligt vi hade då :-) När jag i sort sett bodde själv i lägenheten i Bollnäs. Eller ja själv och själv, jag hade ju nästan alltid mina vänner där :-P
Det var riktigt roliga tider :')



25 December

Hejsan!
Hoppas ni hade en bra julafton igår :) Jag hade en jätte härligt dag/kväll igår, fast jag var ganska skeptisk på morgonen eftersom jag fortfarande inte hade någon julkänsla. Men den dök upp lite grann framåt kvällen :)
Jag har fått jätte fina julklappar, tack så jätte mycket! :)
Idag sov jag och Daniel till klockan 12.00 ungefär "as skööönt" och så åt vi en sen julfrukost på sängen :) Sen åkte jag till Pappa och firade lite jul med honom :)
När jag kom hem därifrån så bakade jag ett recept som Blondinbella tipsade om på sin blogg. Ett slags julgodis kan man säga. Hur enkelt som helst att göra och hur gott som helst! :)
Alldeles nyss kollade jag och Daniel på The last exorcism. I början verkade filmen as tråkig men efter ett tag blev filmen riktigt läskig! Värd att se tycker jag! :)
Nu ska jag lägga på en ansiktsmask och njuta av lördagen! :)


Fotograf: Jag

24 December

Ja då var det julafton, känns verkligen inte som det. Jag har i alla fall fått liite julkänsla men inte så mycket att hänga i julgranen. Det blev vell det efter att vi kollade på Kalle Anka :) Alldeles snart ska vi knalla oss ner emot mamma för att käka lite julmat och ha det trevligt! :)
Så god jul på er :-D
♥Min favoritplats.
Nu har jag inte tid att skriva så mycket så då var det tur att jag visste precis vad jag skulle skriva :)
Min favorit plats är utan tvekan Khao Lak i Thailand! :) Så är det.
Fotograf: Daniel Hedberg

HANNA 18 ÅR!

Jag får ju inte glömma bort att gratta min läckerbit på 18 års dagen :-D
Vi var ju som sagt på Tranan igår och firade henne och hade fruktansvärt roligt :-D
Men inte lika roligt imorse dock, ehehh.
Nu ska jag och gullet ut på en kvällsfotorunda :)
Imorgon är det julafton och jag har noll julkänsla. Kul? nä.
Pöss
Bilden är bra precis ett år gammal, lika fin nu som då :) <3

23 December

♥ Mina rädslor.
Jag kan inte påstå att jag har många rädslor men några har jag allt. Det som står högst på listan tycker jag är skitpinsamt att säga men dock så är det ju jätte vanligt att folk är rädda för, just spindlar. Jag är så arg på mig själv, när ska jag sluta vara så jävla rädd? Typ aldrig värkar det som :-P
Men jag är också väldigt rädd för andra djur som till exempel stora hundar som hoppar och skäller, björnar för att inte tala om vargar. Stadsduvor ät rätt skrämmande också.
Men shit jag skrev precis att jag inte hade så många rädslor, det där var ju hur många som helst. jaja.
Mörkrädd är jag också visst, och spöken är inte så trevliga.
Men nu får jag ge mig.
Så, nu vet ni vad jag är rädd för :-)

Haha en lite passande bild, fast väldigt gammal.


22 December

♥ Jag vill jobba med.
När jag blir stor så skulle det vara en dröm att jobba som makeup artist! :) Jag kan inte säga att jag är kung på att sminka just nu men jag skulle jätte gärna vilja lära mig. Så det ska jag verkligen satsa på! :)

Nu har jag precis gjort mig i ordning inför Hannas fest, senare ikväll ska vi på Tranan :) Hoppas att det kommer bli superkul! :-D



21 December

♥ Det här får mig att gråta.
Självklart något som fått mig att bli ledsen, men det kan ju också vara glädjetårar. Sorgliga filmer så som Titanic, Dear John, Möt Joe Black och Pearl harbour får mig att gråta varje gång jag ser dom. Det är samma visa varje gång och dessutom så faller jag i tårar jämt på samma ställe i filmen :-P

♥ Det här får mig att må bättre.
Något som får mig att må bra är när jag har lyckats i skolan "till exempel idag ;D". Men det kan också vara bara av enkla anledningar så som en mysig filmkväll, en rolig fest, julafton, sommar, Thailand "eller rosor av huvudtaget". :)

Nu ska jag fortsätta att plugga, sen ska jag och älsklingen kolla på Trollkarlens lärling :-D Jag har bara hört bra om den filmen så jag hoppas att jag tycker lika :)
Imorgon ska jag hälsa på min söt mormor och senare på kvällen ska jag och några vänner på Tranan och fira Hannas 18 års dag och att det är LOV! :-D



19 December

♥ Det här upprör mig.
Något som upprör mig otroligt mycket är folk som misshandlar, våldtar och mördar. Ett bra exempel på den här typen av folk är Josef Fritzl som låste in sin dotter i källaren och tvingade henne till sex, och dessutom gjorde henne på smällen. Sin egna dotter! Jag förstår bara inte hur något ens kan komma upp i tankarna på en människa. Så jävla vidrigt!
Sådana människor, som hellre förstör andras liv istället för att ta itu med sitt eget borde straffas VÄLDIGT plågsamt!
Ja som ni märker så är det här något som upprör mig väldigt mycket. Misshandel, våldtäkt eller det som jag precis har pratat om- helt oacceptabelt!



Idag har jag i alla fall varit hos Pappa och gjort julgodis för fulla muggar :) Knäck och massor utav kola. Gott men verkligen beroendeframkallande, har man tagit en så är man fast :-P
Godnatt.



18 December

♥ Min favoritfödelsedag.
Hejsan! Ska skriva om gårdagens punkt nu eftersom jag inte gjorde det igår. Det var ju som sagt min 18 års dag igår, känns jätte skönt att äntligen få vara myndig! Så till viss del så var min 18  års dag en av de bästa eftersom många dörrar öppnas nu, haha :-P Men det var en rätt lugn kväll igår,  jag och Daniel var på kalas hos svärmor och fick 2 parfymer som luktade jätte gott :) En ifrån henne och en ifrån Daniel :) Tack så jätte mycket :) Efter det åt jag och gullet middag och drack min första lagliga öl :-P Sen var vi ner på Sport in och tog två drinkar men det var så lite folk så vi knallade hemåt.



♥ Ett roligt minne.
Jadu, vilket ska man välja?
Ett jätte roligt fint minne som jag har är när jag, moster Lena, Håkan och Nike var på semester med husvagnen :) Vi åkte typ överallt kändes det som. Jag kommer inte riktigt ihåg hur länge vi var ute på men det var säkert 2 veckor i alla fall :) Jag måste ha varit ungefär 9-10 år då.
Det är ett roligt och fint minne som jag aldrig kommer glömma :)

16 December

Hejhopp! Kom hem för en stund sen, har varit på kalas hemma hos mamma med tjocka släkten eftersom jag fyller 18 imorgon :) Så jag fick massa fina presenter, tack allihopa! :)
Jo just ja, jag har klippt mig idag också, jäääkligt skönt! :)
Men nu har jag tänkt att skriva om något helt annat...
♥  Detta ångrar jag.
Ja självklart så finns det väl massor utav saker som jag ångrar. Allt ifrån saker man har köpt till onödiga saker som man har vräkt ur sig. Men något som jag ångrar ganska mycket är till exempel att jag inte har tagit skolan på allvar ifrån första början. Jag gör mitt bästa men jag vet att det hade underlättat en hel del som jag som sagt hade tagit det på allvar.
Nu ska jag tog plugga eftersom jag har tre fucking prov imorgon. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!
Godnatt :)

15 December

Grattis storebror Daniel som fyller 34 år idag :-D
♥ Den här månaden.
Lite svårt att skriva om den här månaden nu eftersom den inte är slut ännu :) Men hittills har jag haft det bra och jag tror knappast att det kan bli sämre :P
Tror jag lämnar den här punkten till slutet av den här månaden och det här året. :)
Nu ska jag ta och hoppa ner i säng. <3
Lika? haha

14 December

♥ Mitt favoritminne.
Det här är nog en av de svåraste frågan som jag kommer besvara. Har så otroligt många fina minnen :) Men jag kan berätta om två stycken, ett som jag kommer ihåg som inte var så länge sedan och ett annat som är lite äldre :)
Minne nr 1: Det kan ha varit för ungefär 4 år sedan. Jag gick i 8:an och jag umgicks jämt och ständigt med Jennfer och kompani. Haha! Mitt minne som har har att berätta därifrån är inte bara ifrån en kväll eller bara en dag utan det är alltså under hela 8.an :) Jag hade så jävla roligt med dom så det var inte klokt. Vi hittade på så himla mycket bus :-P Men när vi inte kände för mys så hade vi mysigt tillsammans ändå :) Saknar er jätte mycket!

Minne nr 2:
Det var förra nyårsafton, jag och Daniel bestämde oss för att börja det nya året med att övernatta i Sundsvall på ett mysigt hotellrum :) Vi gick och hälsade på Daniel storesyster på dagen och där blev vi bjuden på mat senare på kvällen. Det var hur trevligt som helst :) När vi kom tillbaka till hotellet så drack vi champis och kollade på raketer ifrån fönstret :) Perfekt utsikt för att fota ;p
Och dessutom hade vi utsikt över kasinot somv ar klädd med typ en miljon lampor :P
Det var nog världens bästa nyårsafton och ett minne för livet :)


Just nu sitter jag i skolan, slutar om cirka 20 minuter. Funderar på om jag ska gå ner på stan och få håret klippt. Vore riktigt skönt! :)
Hörs

Bilden knäppt på nyårsafton :)



13 December

Hejsan svejsan idag är det Lucia. Jag och Mamma har bakat lite söta kakor till kalaset på torsdag så att tjocka släkten blir nöjda när de kommer på besök på torsdag ;)

♥ Den här veckan. (förra veckan)
Måndag: Skola och julbord.
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola, fixade Natalies hår.
Torsdag: Sjuk
Fredag: Sjuk
Lördag: Shopping med Jennifer, 1,5 timmes längdskidåkning.
Söndag: PLUGG, skidåkning
♥ Mina drömmar
Mina drömmar. Jadu, om jag ska räkna upp alla mina drömmar så får jag nog hålla på hela natten. Men några av mina drömmar är att flytta till Sundsvall med Daniel efter att jag har tagit studenten, få ett bra jobb där och skaffa mig en fin lägenhet. Leva ett roligt liv utan ekonomiska svårigheter. Resa mycket!
Men om jag ska dra på lite grann på mina drömmar så skulle jag vilja flytta till New York och leva lyxliv ;) För New York slår Sundsvall tycker jag ;-)
Men också, fred på jorden såklart :)
♥  Det här hade jag på mig idag.
Idag hade jag på mig jeans, svart/grå t-shirt, vit kofta. Och underkläder förstås :)


♥ Min pojkvän.
Min pojkvän är världens bästa pojkvän, han heter Daniel och är världens finaste! :) Vi har varit tillsammans i cirkus 1,5 år och jag är fortfarande lika kär :') Det bästa men min pojkvän är att jag ALLTID har roligt med honom, till och med när vi har tråkigt. haha? Jag älskar när du väcker mig varje morgon med att du pussar mig på kinden och gosar in i nacken på mig. Då ryser jag till i hela kroppen och känner mig som världens lyckligaste tjej :')
Min kärlek till dig Daniel är obeskrivlig, "Jag älskar dig" är tre fina ord som man bara säger till någon om man verkligen menar det. Och jag hoppas du ser att de orden inte bara är ord utan mycket mer. Och du inser kanske nu att min kärlek till dig Daniel är helt obeskrivlig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta! <3

11 December

Hej igen. Nu var det ett tag den jag bloggade, har varit sjuk så jag har inte orkat med att sitta vid datorn nå.
Men nu är jag på benen igen, lindrade de sista skadorna med en kanon shopping dag med Jennifer idag :) Jag köpte en klocka och jätte fina kläder som jag hade tänkt haft på min födelsedag till exempel :) Jag var ganska slut efter att ha sprungit runt på stan i timmar men trots det så blev det VERKLIGEN ingen vila när jag kom hem. Prinsen hämtade upp mig på stationen sen drog vi till Bolle och invigde mina nya längdskidor som jag fick av Daniel :) Tack så jätte mycket älskling :-D Det var jätte ovant att stå på skidor, men kul var det :) Vi var ute och åkte i 1,5 timme. Så nu är man skapligt mör i kroppen allt :-P
Men nu hade jag tänkt skriva om det som jag har missat medans jag har varit sjuk men Daniel står och trampar breve mig. Han har fått den så kallade "foto-sjukan" haha ;)
Bloggar när jag kommer hem, :)

8 December

♥ Mina syskon.
Jag har tre syskon, två storebröder och en storasyster :)
Min syster heter Anna-Karin och hon är 29 år, mina bröder heter Daniel och Nicklas. Daniel är (30 någonting) 34 år tror jag :S och Nicklas är 22 år.
Jag har hört i typ hela mitt liv att jag är så himla lik Daniel och det kan jag tycka till viss del, men nu börjar folk säga att jag är mer lik Anna-Karin och det är jag kanske lite mer gladare över ;) Inget illa ment till dig Daniel men jag vill inte vara lik en jultomte ;)
Jag tycker om alla tre jätte mycket, Nicklas är vell den som jag träffar mest sällan och det tycker jag är jätte tråkigt. Och det tycker jag att det ska bli ändring på :)
Jag hade tänkt lägga ut bilder på mina syskon nu men istället visar jag hur fin Natalie blev i håret efter att jag pysslade lite med henne idag, hon ska ju på "bal" imorgon :)
Nu, andra avenyn. Pöss

7 December

♥ I min handväska.
Hejsan.
Dagens inlägg kommer bli väldigt kort idag eftersom jag ska avslöja vad jag gömmer i min handväska. Jag har i princip ingenting i mina handväskor, typ bara massa gamla kvitton, läppglans, hårspännen osv. När jag behöver använda en av min handväskor så packar jag ner det jag vill ha i då :)
Just nu sitter jag nyduschad och nerbäddad i soffan omed pösmunken min och kollar på Andra avenyn, världens bästa serie <3

6 December

♥ Min favorit maträtt
Vad min favorit maträtt är? Jadu, kanske lättare att säga vilken mat jag inte tycker om :P
Men jag älskar asiatisk mat, mat ifrån Thailand är jag verkligen förälskad i! Starkt kryddat, det ska helst vara så starkt att det rinner ur ögonen :)
Men om jag ska säga en svensk maträtt som jag gillar så måste det nog vara fläsk, löksås och potatis. Det är riktigt gott! Men självklart också det klassiska julbordet, och det ska jag och sötnosen få njuta av lite senare då vi ska på julbord :)
Men nu vet ni vad jag gillar för mat i alla fall :) Nu ska jag göra mig i ordning och fixa klart överraskningen jag har till Daniel som han ska få när han kommer hem :)
Kanske skriver senare och berättar om julbordet. Hejsvejs

5 December

♥ Länder jag har varit i.
Hejsan, nu ska jag berätta lite om vilka länder jag har besökt.
Jag har varit i...
1. Spanien (Tenneriffa)
2. Grekland (Zakynthos, Kreta x2 och Rhodos)
3. Thailand (Hua hin, Bangkok, Khao lak och Phuket)
4. Nya Zeeland (typ överallt?)
5. Finland? haha nej det gills nog inte med Åland ;)
När jag var i Tenneriffa så var jag så himla liten så därifrån kommer jag inte ihåg så himla mycket. Men det var jag, Mamma och Anna-Karin och var där och vi hade de jätte bra :)
Grekland har jag varit några gånger och där är det jävligt fint! :) God mat, varmt och skönt :)
Thailand är utan tvekan min favorit ställe, verklien ett paradis! :) Ännu godare mat och ännu varmare och skönare :P Hur fint som helst, jag skulle inte ha några problem alls att bosätta mig i Khao lak :)
Nya Zeeland, jäklar vilken fin natur. Regnskogar, bergen, alla växter och  varma källorna :) Jag hade nog uppskattat landet mer nu när jag är äldre för då var ja inte intresserad av att fota (var bara 8 år). Men jag hade trivts som fisken i havet om jag åkte dit nu :)
Men Thailand är klart min favorit! :)
Annars då Lina? Jo då det är bra. Jag har varit duktig att baka pepparkakor som blev jätte goda :) Har kollat på 4 avsnitt av Andra avenyn, spännande ju :)
Nu ska jag gå och ta en dusch och fundera på refrängen. Ska ju upp tidigt och gå på resurs pass. ehehh, blä. typ.

4 December

♥ Min bästa vän
Hejsan, idag ska jag prata lite om nummer 3 på listan nämligen Min bästa vän :)
Jag har många underbra vänner men jag har två stycken som har satt lite extra spår i mitt hjärta :)
Hanna Morin & Jennifer Svenskas :)
Ni är två hela underbara vänner som jag litar på till 100% och jag kan verkligen prata med er om ALLT, och det uppskattar jag :) Jennifer har jag ju känt i hela mitt liv eftersom vi är släkt men vi fick väl riktigt kontakt när jag började på högstadiet :) Hanna däremot har jag bara känt i lite över ett år men det var verkligen kärlek vid första ögonkasten :-P
Nu var det jätte länge sen jag träffade er båda och jag längtar jätte mycket efter er!
Men tack för att ni är en sådan bra vän, jag älskar er! <3

3 December

2.Min dag
Tjolahopp. Idag är det andra dagen på mitt lilla projekt, så idag så ska jag skriva lite om Min dag :)
Vi kan börja redan från när jag klev upp. Jag började dagen med att som vanligt kolla på Vakna med The Voice och käka en riktigt god frukost, nämligen ananas, proviva svartvinbärs dryck, aktivia och en smarrig macka ;) Sen tuffade jag iväg emot skolan. Jag och Hanna hade ett litet möte med handledaren över lite information om UF. Ah, skoldagen gick riktigt fort. Gjorde klart en uppgift i mediekunskapen som har legat och skräpa hur länge som helst. Det var riktigt skönt att bli av med den :)
Efter skolan så gick jag hem och tog det lugnt tills Daniel kom med ett STORT leende samt ett paket ifrån posten. Hans visitkort hade nämligen kommit ;)
Sedan åkte vill till Spicy Cow och käkade riktigt god mat och nu så har vi anlänt hem igen. Jag ska nog gå och ta en dusch, ta på mig de mysigaste kläderna jag kan hitta och kolla på Idol :) jag hoppas Daniel kan dra sig ifrån sin Mcbook ett tag och gosa med mig. Suck -.- skämt och sido. Men måste väl ändå lägga mig i skaplig tid för imorgon väntas jobb! :)
Ha en trevlig kväll och helg :)

2 December

Hejsan hoppsan :) Min underbara vän Camilla har ju börjat med ett roligt projekt på sin blogg som innebär att att hon har skrivit en lista på saker som hon ska skriva om i 30 dagar. Ja ni förstår nog när ni kollar på listan under den fina bilden :)
Så jag tänkte hänga på hennes idé och de om jag kan skriva om allt som står där ;)
Men Camilla började ju för några dagar sedan så jag har missat några punkter, men jag hoppas över några och börjar på punkt 1. Vad är kärlek?

Kärlek för mig är någonting väldigt vackert. Något som de flesta upplever varje dag. Kärlek till vänner och familj är självklart inte samma sak som kärlek till någon man är förälskad i. När man är förälskad så svävar man på rosa moln och känner sig som världens lyckligaste. Men kärlek är inte alltid det vackraste som finns. Det kan också få en att må fruktansvärt dåligt, till exempel om den man älskar inte älskar en tillbaka.
Men tur har jag som har världens bästa pojkvän och underbara vänner :') Tack för att ni finns <3

♥ Dag 1 – Vad är kärlek.
♥ Dag 2 – Min dag. 
♥ Dag 3 – Min bästa vän.
♥ Dag 4 – Länder jag har varit i.
♥ Dag 5 – Min favorit maträtt
♥ Dag 6 – I min handväska.
♥ Dag 7 – Mina syskon. 
♥ Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 9 – Den här veckan. 
♥ Dag 10 – Vad hade jag på mig idag. 
♥ Dag 11 – Mina drömmar. 
♥ Dag 12 – Min pojkvän.
♥ Dag 13 – Mitt favoritminne. 
♥ Dag 14 – Den här månaden.
♥ Dag 15 – Detta ångrar jag. 
♥ Dag 16 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 17 – Ett roligt minne.
♥ Dag 18 – Det här upprör mig. 
♥ Dag 19 – Det här får mig att må bättre. 
♥ Dag 20 – Det här får mig att gråta. 
♥ Dag 21 – Jag vill jobba med.
♥ Dag 22 – Mina rädslor. 
♥ Dag 23 – Min favoritplats. 
♥ Dag 24 – Det här saknar jag. 
♥ Dag 25 – Något du kanske inte visste om mig
♥ Dag 26 – Hit vill jag resa

1 December

Hejhopp!
Idag är det verkligen min tur dag! :)
Fast den började inte så bra eftersom jag sov över ganska så rejält. Men i alla fall, jag fick VG på svenska provet "moderniteten" och jag är as lycklig ;) Sen fick jag tillbaka min dator, det var inte en dag för tidigt. Jag & Hanna fick till riktigt snygga bilder till våran bok, och sen hände det en rätt så trevlig grej när jag gick hem men det håller jag hemligt :)
Nu ska jag iväg och handla lite ingredienser till kvällens bakning, det blir cupcakes! :) kanske lägger ut en bild på resultatet senare :)
Pösss

RSS 2.0