28 Oktober

Sitter i folkets hus i Sandviken och kollar på Bert Karlssons föreläsning :-) Men just nu är det fika paus, värdelöst fika men kanon rolig föreläsning :-P Tur att jag, Millan och Hanna hade med oss eget snask ;) Ny kör det igång igen, hujj :-)

27 Oktober

Hejsan :-) Ännu en dag i skolan, en helt okej dag faktisk. Jag och Hanna fotade lite till boken våran. Skit snygga bilder :) (y) Dock så visar jag dom inte här på bloggen, lite hemligt ju ;-) Just det, jag klarade det as svåra läxförhöret också, yippie ;D Efter skolan var jag iväg och simmade med kvinnan i mitt liv, Fröken Morin ;) As skönt vare! Imorgon ska jag iväg på föreläsning i Sandviken med alla ekonomi elever och "UF-elever" och det är inte vilken som helst heller som håller i föreläsningen. Det är Bert Karlsson haha :D Det blir nog kanon faktiskt! Nu ska jag ta en huvudvärks tablett och krypa ner i kojs, ska sova mycket och länge :-) Hörs mer imorgon, måste ju berätta om Bert ;p Nattinatti. Btw, suger att man inte kan bifoga bilder när man bloggar via Iphone. Suger sten hårt!

26 Oktober

Hejsan svejsan.
Är skapligt trött nu på att inte ha någon dator. Det är därför jag inte har kunnat blogga lika mycket som tidigare. Suck! Ganska segt att blogga på min iphone dock...
Har varit på hälsocentralen idag och undersökt mina konstiga hud utslag och mina fötter. Sämst läkare!
Men nu sitter jag med Millan i skolan och väntar på att CAD lektionen ska börja. Lite speciellt idag eftersom vi faktiskt ska få sitta bredvid varandra på den här lektionen. otroligt!
Hörs förhoppningsvis senare.
Pöss :)

21 Oktober

Godmorgon godmorgon
Tänkte slänga in en morgon hälsning innan jag drar vidare till skolan :)
Har käkat en riktig god frukost idag - mitt mumsiga te, mandariner och blåbärssoppa :)
Just det, igår var jag på rättegång för första gången. Anledningen varför jag var där och kollade var kanske inte så rolig men det var rätt häftigt att se hur det går till på riktigt :)
Nu ska jag försöka hinna möta upp Millis, Hannis och Bellis från bussen :)
Hedda
Fotograf: Daniel Hedberg

19 Oktober

Hejsan!
Skoldagen börjar dra mot sitt slut, så just nu sitter jag med Camilla och Isabell och gosar litta. Igår bakade jag och Hanna en glutenfri chokladkaka, jätte mumsig ;)
Camilla skryter över sitt märke på handleden som hon fick på idrotten. Stackare :(
Psst, det är en facebook rapare i närheten, passare.
hujj

17 Oktober

Hejsan :)
Jag är nyduschad, har nyfixade naglar och det är bra på tv:n. Så nu ska jag plantera arslet i soffan och mysa ;P
Puss

16 Oktober

Hejsan.
Tänker berätta precis vad jag gör just nu så får vi se om ni får lika mys känsla som jag :)
Jag sitter vid datorn i pyjamas och lyssnar på hur älsklingen små snarkar lite lätt i soffan bakom mig. Jag har hela rummet FULLT med levande ljus, en romantisk film rullar på tv:n ( eftersom gullet inte vågade se skräckfilmen ;] ). Jag är lagomt mör i kroppen efter ha jobbat ett pass på Ica idag samt skapligt mätt efter den underbara midagen som serverades här hemma. Nämligen tacos ;) Och nu när klockan precis har slagit 00.00 så kan jag konstatera att det är precis två månader kvar tills min födelsedag. Hur som helst så ser ni att jag stor njuter av lördagkvällen! :)

Jag hade planer på att lägga ut en bild som jag tog igår i skolan men efersom min dataskärm har spruckit så får det bli senare. Det var iaf en bild på mig och Isabell som firade räkmackans-dag men en räkmacka. hihi myspys :)
Jo just det, det blir en liten filmrecension här också. Var ju på bio igår. I rymden finns inga känslor. Faktiskt rätt rolig film, lätt värd att se i alla fall :)

Nu ska jag bädda in mig med älskling :) Pusss

14 Oktober

Hejsan
Min torsdag har varit översvämmad med massor av plugg. Plugg i alla olika former. Suck, trött på skolalalala!
Men sen fick jag nog på skolarbeten, då blev det en liten kvällsfotorunda med älskling för att prova ett av hans nya objektiv. Ett vidvinkel,  rätt skoj faktiskt :)
Nu ska jag göra annat.
puss.
Fotograf: Daniel Hedberg

14 Oktober

Godmorgon.
Klev upp som vanligt som jag brukar och när jag satt och snaska i mig frukost kom jag på att jag hade sovmorgon idag :-P Tur att jag inte hann komma till skolan innan jag kom på det. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och mysa till en film :)
Bild som älsklingen fotade på mig i Lofdalen :)
http://danielsmedia.blogg.se/
http://foto-expressen.se/

13 Oktober

Hejsan :)
Har äntligen slagit mig ner i soffan, ny duschad och invirad i världens bästa morgonrock :)
Efter skolan idag satte jag mig på cykeln och rullade mot efterlängtade Hanna :) Det var verkligen inte igår vi träffades senast. Så det var jätte kul att få umgås med henne :) Hon lagade världens godaste fläskfilégryta, hade ingen aning om att hon hade sånna kock-talanger ;)
När jag kom hem ifrån bästis så tog jag mig en liten titt på Daniels nya kamera prylar som kom på posten idag :) Två nya objektiv och lite annat kolijoks :P Aviis (a)
Nu ska jag kolla klart på filmen som går på 6:an just nu sen blir det sängen :)
pusssss
<3

12 Oktober

Hejsan svejsan :)
Tänkte bara meddela lite om vad jag gör just nu. Sitter i skolan med mina tjejer och sjunger Highway man för fulla muggar. Jag tror att Camilla tror att hon är cool på något sätt. haha?
Nu ska vi ha design
Pössss
Bild ifrån i våras, på väg till modeshowen ;)

10 Oktober

Ny bloggdesign :) Hoppas ni gillar den :)
Nu ska jag sova för jag är skiiit trött. Godnatt :)

10 Oktober

Hejsan!
Nu är jag tillbaka, har inte haft tid med min blogg på ett tag nu på grund av plugg, sjukdomar och en resa till ett av mina favorit ställen nämligen Lofsdalen :) Så på fredag kväll kände jag mig helt pigg så då åkte vi mot fjälltopparna. Jag och Daniel har fotat mer än någonsin och vi har fått till riktigt fina bilder :) Vi har klivit upp klockan 06.00 på morgonen 2 dagar och fotat morgon dimman. Sjuuuuuukt fint!
Och i lördags var vi till Norska gränsen och vände. På vägen hem till stugan igen skulle vi tanka bilen men det gick inte så bra eftersom det var slut på bensin på den så kallade macken xD haha?
Men nu är vi hemma i Bollnäs igen, fast jag hade gärna stannat kvar i Lofsdalen i några veckor till :)
Nu ska ni få se några bilder som jag har fotat i helgen. Mer kommer sen :)
Nu, söndagsmys med tända ljus och ansiktsmask :)

4 Oktober

Hejsan!
Nu är studentmössan beställd :) Plus lite studentaccessoarer. Nu håller jag på att längta ihjäl mig tills 9 juni då det verkligen är dags :) Hoppas att det sista året nu kommer gå fort som tusan.
Idag har jag och Daniel köpt fyra nya ljuslyktor till vardagsrums fönstret, skitsnygga! :) Nu lyser det så där riktigt höstmysigt, hihi :D Jag hade tänkt att jag skulle ta en kort på dom när som lyser så fint men jag orkar inte lyfta på arslet och hämta kameran. Lat jag vet.
Nu har jag precis sparat och klickat ner författararbetet, dock inte klart men jag har kommit en bra bit på vägen i alla fall.
Nu ska jag kolla på Det okända och bli lite rädd.
Pöss
Ja man har ju varit söt en gång i tiden.

3 Oktober

Hej!
Tillbaka efter en blogg fri helg, vet inte varför?
Har varit dålig och haft feber från och till men trots det så har det varit en minst sagt händelserik helg.
Jag har bland annat sagt upp vänskapen med en så kallad "kompis" efter att ha insett hur jävla okamratlig och omogen man kan vara. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på hur du beter dig, så jävla skrattretande! Jag trodde faktiskt bättre om dig Amanda men tyvärr har du visat mig nu att sånna vänner som dig (om man nu kan kalla det vän) behöver inte jag.
Just nu ligger jag och kollar på Upp men ska nog försöka sov en sväng till. Jag och Daniel åker ner till Arlanda senare och lämnar Pawel som ska tillbaka till Cypern. Tror jag ska vika mig dubbel och lägga mig i hans väska. haha!
Imorgon i skolan ska vi prova studentmössor, hihi det närmar sig :D
Hejsvejs

RSS 2.0