14 December

♥ Mitt favoritminne.
Det här är nog en av de svåraste frågan som jag kommer besvara. Har så otroligt många fina minnen :) Men jag kan berätta om två stycken, ett som jag kommer ihåg som inte var så länge sedan och ett annat som är lite äldre :)
Minne nr 1: Det kan ha varit för ungefär 4 år sedan. Jag gick i 8:an och jag umgicks jämt och ständigt med Jennfer och kompani. Haha! Mitt minne som har har att berätta därifrån är inte bara ifrån en kväll eller bara en dag utan det är alltså under hela 8.an :) Jag hade så jävla roligt med dom så det var inte klokt. Vi hittade på så himla mycket bus :-P Men när vi inte kände för mys så hade vi mysigt tillsammans ändå :) Saknar er jätte mycket!

Minne nr 2:
Det var förra nyårsafton, jag och Daniel bestämde oss för att börja det nya året med att övernatta i Sundsvall på ett mysigt hotellrum :) Vi gick och hälsade på Daniel storesyster på dagen och där blev vi bjuden på mat senare på kvällen. Det var hur trevligt som helst :) När vi kom tillbaka till hotellet så drack vi champis och kollade på raketer ifrån fönstret :) Perfekt utsikt för att fota ;p
Och dessutom hade vi utsikt över kasinot somv ar klädd med typ en miljon lampor :P
Det var nog världens bästa nyårsafton och ett minne för livet :)


Just nu sitter jag i skolan, slutar om cirka 20 minuter. Funderar på om jag ska gå ner på stan och få håret klippt. Vore riktigt skönt! :)
Hörs

Bilden knäppt på nyårsafton :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0